Hästbloggar
Oj, varför kommer man alltid ifrån denna lilla burk som kallas dator? Jag använder den nästan mer som TV i dagens läge... haha! Men nu när det händer så mycket kommer tankarna om att kunna skriva av sig, och vad tänker man på då om inte blogg? Och man vill ju inte starta upp en ny varje gång - får helt enkelt göra en nystart!
 
Är ju nästan ett år sedan jag började skriva här. Så jag börjar med det som är viktigast - Billy! Han har växt så otroligt mycket under detta året, både i sin utveckling och på höjden. Lägger ut lite bilder senare. Men under detta året har jag gett honom Hippo Grow pellets och fri tillgång på grovfoder under vinterhalvåret (börjat ge nu igen). Under nästan hela sommaren gick han ute på sommarbete och han kunde inte haft det bättre! Finaste sommarhagarna - fått pendla mellan 3 olika med fina träd, äppleträd och öppna vallar. 
 
Just nu står vi i ett stall några kilometer härifrån, lite mysigt. De har som sagt fri tillgång ute, ett vindskydd i hagen och boxar med öppningsbara galler ut i gången. Tror att han trivs bra där, det känns så nu iaf. Han är lika lugn som vanligt, står själv inne i stallet utan att få panik osv. Jo just det, vi har börjat spola benen på honom när de kommer in. Det är lite läskigt men han finner sig i det - fördelen med varmvatten i stallet :)
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej